Tarja Filatov: Sanna valtuustoon - ehdottomasti!

Share |

Keskiviikko 3.10.2012 - Tarja Filatov


Ensimmäinen kosketukseni Sannaan oli yleisönosastokirjoitus. Luin tekstin ja ajattelin, että tytöllä on järki kohdallaan ja sydän paikallaan. Teksti käsitteli ihmisten yhdenvertaisuutta. Nimi jäi mieleen. Tämän jälkeen on nuori nainen tullut tutummaksi.

Olen tottunut seuraamaan politiikasta kiinnostuneiden nuorten kasvua. Jotkut meuhkaavat ja sanovat kaikelle EI. Se on tervettä nuorten kapinaa, mutta päätöksenteossa sillä ei pitkälle pötkitä.

Jotkut muuttuvat mummoiksi ja vaareiksi tai löytävät tiensä keski-ikäistymällä ja sopeutumalla sujuvasti muiden valtaapitävien joukkoon. Tulee helposti hyväksytyksi, kun ei erotu joukosta.

Sanna ei kuulu kumpaankaan joukkoon.

Hän osaa sanoa tiukasti EI, kun on sen sanomisen paikka. Mutta samaan aikaan hän osaa esittää KYLLÄ vaihtoehdon. Etsiä rakentavia ratkaisuja, jotta vastustamisesta päästään eteenpäin.

Hän ei sulaudu joukkoon. Minun sydämeni hän valloitti yhdellä ainoalla yleisönosastokirjoituksella. Rohkealla, kriittisellä ja tulevaisuuteen suuntautuneella otteellaan.

Tarvitsemme avoimin silmin ratkaisuja etsiviä päättäjiä. Tulevaisuuden tekijöitä. Sellaisia, jotka eivät pelkää muutosta, vaan sitä, että nykymeno jatkuu.

Sanna on varalla valtuustossa ja varalla kaupunginhallituksessa. Varalla hänen osaamisensa menee hukkaan. Anna äänesi Sannalle, jotta hän pääsee varalta varsinaiseksi. Voin vakuuttaa, että äänesi ei mene hukkaan.

Tarja Filatov / Kansanedustaja