Tampereen kaupunginvaltuusto ei vietä tänä vuonna pikkujouluja

Share |

Perjantai 7.11.2014 - Tiedote


Tampereen kaupunginvaltuusto ei syö tänä vuonna jouluillallista Raatihuoneella. Sen sijaan valtuusto pitää glögitilaisuuden virastotalolla vuoden viimeisen kokouksen yhteydessä 15. joulukuuta.

- Syynä valtuuston jouluillallisen perumiseen on kaupungin vaikea taloustilanne. Tilaisuuden peruminen sai laajaa kannatusta valtuustoryhmien puheenjohtajien keskuudessa. Ryhmät katsovat, että vaikka kyse on kaupungin kokonaistalouden kannalta pienestä kustannuksesta, on jokaisen syytä osallistua säästötalkoisiin, myös valtuuston, kertoo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin.

Myös lauta- ja johtokunnat viettävät tänä vuonna pikkujoulujaan yksinkertaisesti jouluaterian merkeissä kustannukset minimoiden. 

Apulaispormestari Olli-Poika Parviaisen mukaan esimerkiksi hänen johtamansa osaamis- ja elinkeinolautakunta ja sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunta kokoontuvat syömään yhdessä lautakunnille tuottajina toimivien kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen johtokunnan ja toisen asteen koulutuksen johtokunnan kanssa kustannusten säästämiseksi.