Pormestaripäätös

Share |

Keskiviikko 12.4.2017 - Sanna Marin


Tampere on upea ja minulle rakas kaupunki, joka oikealla johtajuudella kehittyy vieläkin merkittävämmäksi kasvukeskukseksi Suomessa.

Sosialidemokraattien nouseminen kaupungin suurimmaksi puolueeksi, oman puolueen tuki ja tamperelaisten ihmisten luottamus kuntavaaleissa ovat velvoittaneet minua pohtimaan vakavasti halukkuuttani kaupunkimme pormestarin tehtävään.

Tehtävä on painava ja siinä on mahdollisuus vaikuttaa kaupunkimme tulevaisuuteen. Olen keskustellut asiasta lukuisten henkilöiden kanssa ja punninnut asian tarkasti niin kaupungin näkökulmasta kuin oman elämäni ja tulevaisuuteni kannalta.

Minulle olisi suuri kunnia johtaa kaupunkia ja kehittää Tamperetta entistä paremmaksi sen pormestarina. En kuitenkaan tässä vaiheessa ole valmis jättämään tehtäviäni valtakunnan politiikassa. Kansanedustajan työ ja SDP:n ensimmäisen varapuheenjohtajan asema ovat molemmat tehtäviä, joihin olen saanut luottamuksen isolta joukolta ihmisiä. Suhtaudun tähän luottamukseen nöyrästi ja jatkan työtä kaupungin ja tamperelaisten ihmisten eteen kaupunginvaltuutettuna. Kotini on Tampereella, mutta sydän Tampereen lisäksi myös Sosialidemokraattisessa liikkeessä ja sen uudistamisessa.

SDP:n on otettava suunta, joka puhuttelee entistä enemmän myös liikkuvia äänestäjiä ja uuden sukupolven edustajia. Sosialidemokraattien on vallattava isot kaupungit takaisin kuten Tampereella nyt teimme. Tätä työtä haluan johtaa rakentavana muutosvoimana puoluejohdossa.

Valintaani helpottaa tieto siitä, että Tampere saa varmasti hyvän sosialidemokraattisen pormestarin tulevalle valtuustokaudelle.

_MG_2419.JPG

Avainsanat: Tampere, Pormestari, SDP