Mitä jos olisimme käyttäneet 6 miljardia investointeihin?

Keskiviikko 17.12.2014 - Sanna Marin

Tämä on summa jonka saamme, kun laskemme yhteen kuinka paljon työnantajien kela-maksun poisto vuodesta 2010 ja yhteisöveron alennus vuodesta 2014 alkaen ovat maksaneet. Pelkästään tänä vuonna nämä suurille yrityksille ja työnantajille annetut kädenojennukset ovat maksaneet lähes kaksi miljardia euroa. Ja tämän ne tulevat maksamaan joka vuosi verrattuna tilanteeseen, jossa näitä päätöksiä ei olisi tehty.

Lue lisää »

Avainsanat: Talous, Verotus, Politiikka, Investoinnit, Yhteisövero, Kela-maksu

Kyllä ratikalle! Ei tunnelille!

Sunnuntai 23.9.2012 klo 9:54 - Milla Granlund, Antti Hiitti, Sanna Marin, Akseli Nurmio, Inna Rokosa ja Ari Wigelius

Tampereen suurten hankkeiden suunnitteluun syydetään miljoonia rahaa vuosittain. Näiden toteutuksen hintalappu on satojen miljoonien luokkaa. Samaan aikaan kaupunki tekee alijäämäisiä tilinpäätöksiä ja laatii säästölistoja. On selvää, ettei Tampereen talous kestä kaikkien jätti-investointien toteuttamista...

Lue lisää »

Avainsanat: Tampere, Investoinnit, Katuraitiotie

Tampereen Sosialidemokraatit: Investoidaan arkeen ja kaupunkilaisten hyvinvointiin

Lauantai 29.10.2011 klo 14:08 - Tiedote

Tampereen Sosialidemokraatit peräänkuuluttavat kaupungilta vastuullista ja suunnitelmallista investointipolitiikkaa. Suuri osa ensivuoden investointimenoista suunnataan kaupunkilaisten arjen kannalta tärkeisiin kohteisiin kuten koulujen ja muiden tilojen peruskorjauksiin. Nämä investoinnit ovat perusteltuja ja tarpeellisia. Talouden epävarmuuden jatkuessa on kuitenkin syytä tarkastella kriittisesti etenkin suuria satojen miljoonien hintaisia yksittäisiä investointihakkeita. Näiden toteuttaminen päällekkäisesti ilman kunnollista investointisuunnittelua on vastuullisen taloudenhoidon näkökulmasta kestämätöntä.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Investoinnit, Talous