SDP:n Marin: Sote-uudistuksessa piilee rakenteellisen korruption vaara

Torstai 29.9.2016 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sanna Marin katsoo, että hallituksen ajamassa sote-uudistuksessa piilee rakenteellisen korruption vaara. Uudistuksessa päätetään sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä, tuotannosta ja rahoituksesta. Hallitus on linjannut, että iso osa julkisesta palvelutuotannosta on tulevaisuudessa yhtiöitettävä ja yksityisten terveysyritysten osuus palvelutuotannossa kasvaa merkittävästi.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Sote, Rakenteellinen korruptio, Joonas Turunen, Kokoomus

SDP:n Marin: Keihin Kokoomus nyrkkeilyhanskojaan käyttää?

Sunnuntai 11.1.2015 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin ihmettelee elinkeinoministeri Jan Vapaavuoren ulostuloa indeksitarkistusten jäädyttämisestä. Vapaavuori esitti lauantaina Aamulehden haastattelussa, että säästöjä pitäisi hakea ensisijaisesti jäädyttämällä eläkkeiden ja muiden tulonsiirtojen indeksitarkistukset vuosiksi 2016–2019.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Kokoomus, Eläkeindeksi, Talous

SDP:n Marin: Miksi Kokoomus viivyttää ja vesittää moneen kertaan sovittuja päätöksiä?

Sunnuntai 7.12.2014 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin ihmettelee Kokoomuksen tapaa viivyttää ja vesittää useaan otteeseen sovittuja päätöksiä.

- Kokoomuksen sanat ja teot ovat jatkuvasti ristiriidassa. Puheenjohtaja Alexander Stubb peräänkuuluttaa uudistuksia ja suomii muita puolueita menneisyyden haikailusta, mutta samaan aikaan Kokoomuksen ministerit tekevät kaikkensa, ettei asioita viedä sovitusti maaliin, Marin kommentoi.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Kokoomus, Alexander Stubb, Hallitus

Nuori nainen politiikassa

Keskiviikko 24.9.2014 - Sanna Marin

Kokoomus on valinnut uudeksi ympäristöministeriksi forssalaisen Sanni Grahn-Laasosen. Monet ovat jo ehtineet ihmetellä ensimmäisen kauden kansanedustajan nopeaa nousua vastuulliseen tehtävään. Grahn-Laasonen on 31-vuotias valtiotieteiden maisteri ja kokoomuksen tuore varapuheenjohtaja.

Lue lisää »

Avainsanat: Sanni Grahn-Laasonen, Ympäristöministeri, Kokoomus, Feminismi, Sovinismi, Tasa-arvo

Kokoomus käy nyt avointa tiedotussotaa

Lauantai 9.8.2014 - Sanna Marin

Valtiovarainministeri Antti Rinne esitteli 6. elokuuta ehdotuksensa valtion ensi vuoden budjetiksi. Budjetti ei sisältänyt suuria yllätyksiä, sillä päälinjoista oli sovittu kevään kehysriihen ja minihallitusohjelmaneuvottelujen yhteydessä. Rinne jätti budjettiin oman kädenjälkensä esittämällä toimenpiteitä, joilla lisätään kotimaista ostovoimaa ja työllisyyttä. Näihin kuuluivat muun muassa pieni- ja keskituloisten eläketulovähennyksen korottaminen, tasokorotus takuueläkkeisiin ja panostukset kasvua ja työllisyyttä tukeviin hankkeisiin.

Lue lisää »

Avainsanat: Budjetti, Valtiovarainministeriö, Antti Rinne, SDP, Kokoomus

SDP:n Marin: Stubb vie Kokoomusta oikealle!

Lauantai 14.6.2014 - Tiedote 14.6.2014

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin onnittelee Alexander Stubbia valinnastaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Marin odottaa, että hallitusyhteistyö sujuu myös uuden puheenjohtajan kanssa.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Kokoomus, Alexander Stubb, Politiikka

Ei Kataisen ajamalle nuorten palkka-alelle!

Torstai 16.8.2012 klo 11:22 - Sanna Marin

(Julkaistu Demokraatissa 20.8.2012)

Pääministeri Jyrki Katainen ehdottaa nuorten palkkojen leikkauksia ratkaisuna nuorisotyöttömyyteen. Tällä kertaa kokoomus kaavailee palkka-alea oppisopimuskoulutuksessa oleville. Kataisen mukaan merkittävä syy oppisopimuskoulutuksessa olevien vähyyteen, on työnantajille koulutuksesta syntyvät kustannukset. Todellisuudessa valtio osallistuu kustannusten kattamiseen ja korvausta ollaan nostamassa entisestään, kiitos työministeri Lauri Ihalaisen...

Lue lisää »

Avainsanat: Nuoret, Työ, Toimeentulo, Kokoomus

Hei me puhutaan pehmoisia!

Sunnuntai 22.8.2010 klo 12:58 - Sanna Marin

Kokoomus on tunnettu värikkäistä ilmauksistaan ja kampanjoistaan. Milloin ollaan työväen, milloin taas työnantajan ja EK:n asialla. Kaikki käy kun kyseessä on viiteen miljoonaan vihreän sävyyn sonnustautunut Suomen toivopuolue. Kokoomuksen korva- ja eurokorvakiertueet sekä Hei me puhutaan milloin mistäkin -aivoitukset ovat tuottaneet korvasärkyjä jo monille kuulemaan erehtyneille...

Lue lisää »

Avainsanat: Kokoomus, Yliopistolaki, Verotus