Puhe Bisnes ja kulttuuri -seminaarissa 17.9.2014

Keskiviikko 17.9.2014 - Sanna Marin

Hyvät ystävät, arvoisat seminaarivieraat,

Tervetuloa Tampereelle, kulttuurikaupunkiin! Tampere tunnetaan Suomessa ja jopa sitä laajemmin kaupunkina, jolla on rento, mutta samaan aikaan jämäkkä ja rohkea ote asioiden eteenpäin viemisessä. Tamperelaiset ihmiset ovat tunnettuja paitsi suorasta huumoristaan ja aitoudestaan myös ennakkoluulottomuudestaan uusien asioiden ja näkökulmien suhteen. Rakastamme perinteistä tamperelaista kulttuuria, mutta myös uusia elämyksiä ja tuoreita ajatuksia. Tämän asenteen ja suhtautumisen toivon myös näkyvän siinä, miten tarkastelemme kulttuuria ja sen mahdollisuuksia uuden talouden, yrittäjyyden ja työn luomisessa.

Lue lisää »

Avainsanat: Puhe, Tampere, Kulttuuri, Luovat alat

Lyhyt ja napakka kulttuuripoliittinen ohjelma

Tiistai 12.4.2011 klo 21:29 - Sanna Marin

Kulttuuri on tuotava lähelle ihmisten arkea. Tämä onnistuu parhaiten siten, että kulttuuri eri muodoissaan otetaan aktiivisesti mukaan julkisen sektorin toimintaan aina päiväkodista vanhuspalveluihin asti. Etenkin lapsille ja nuorille on tarjottava nykyistä enemmän mahdollisuuksia kokea ja osallistua kulttuurin tuottamiseen...

Lue lisää »

Avainsanat: Kulttuuripolitiikka

Kirjaesittely

Perjantai 13.2.2009 - Sanna Marin

(Julkaistu kansanlehti.fi sivustolla 13.2.2009)

Mikä vasemmistoa vaivaa?
Tommi Uschanov

Kirjassaan Mikä vasemmistoa vaivaa? Uschanov käsittelee vasemmistoideologian ja vasemmistopuolueiden nykytilaa ja näiden ilmeistäkin kriisiä.

Lue lisää »

Avainsanat: Kirjallisuus, kulttuuri