Työllisyydenhoidon rahoitusta lisättävä

Perjantai 8.4.2016 - Sanna Marin, Jukka Gustafsson, Ilmari Nurminen ja Pia Viitanen

Pirkanmaalle tälle vuodelle osoitetut työllisyysmäärärahat ovat täysin riittämättömiä alueen poikkeuksellisen korkea työttömyys huomioiden. Pirkanmaan jako-osuus tänä vuonna jaetuista 502,7 miljoonan euron suuruisista työllisyysmäärärahoista on 45,9 miljoonaa euroa, kun sen työttömyystilanne huomioiden tulisi olla 51,27 miljoonaa. Tilanne on työttömien ihmisten ja kuntien näkökulmasta kestämätön.

Lue lisää »

Avainsanat: Työllisyys, Pirkanmaa, Työttömyysaste, SDP, Hallitus

Puhe Pirkanmaan Pride -tapahtumassa 7.6.2014

Lauantai 7.6.2014 - Sanna Marin

Hyvät ystävät,

Rakas sateenkaariväki,

Tampereen kaupungin puolesta minulla on erittäin suuri ilo ja kunnia toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi Pirkanmaan Prideihin juhlimaan ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Me olemme kaikki erilaisia, silti samanarvoisia. Tämän toteaminen ja tunnustaminen on pride-tapahtuminen sielu ja sydän. Tämä päivä on meidän kaikkien: homojen, lesbojen, heteroiden, biseksuaalien, transihmisten, intersukupuolisten, sateenkaariperheiden ja kaikkien hlbtiq-ihmisten päivä.

Lue lisää »

Avainsanat: Puhe, Tampere, Seta, Pirkanmaa, Pride, Tasa-arvo

Täysillä mukaan varapuheenjohtajakisaan!

Tiistai 29.4.2014 - Sanna Marin

Pirkanmaan sosialidemokraattien puoluekokousryhmä asetti minut huhtikuun alussa yksimielisesti ehdokkaakseen Sdp:n johtotehtäviin. Viime sunnuntain kokouksessaan puoluekokousryhmä vahvisti esityksestäni, että lähden tavoittelemaan puolueen varapuheenjohtajan tehtävää.

Lue lisää »

Avainsanat: SDP, Puoluekokous, Pirkanmaa, Sanna Marin

Jäsenäänestysten tulokset selvillä!

Tiistai 18.3.2014

Pirkanmaan ja Tampereen sosialidemokraattien jäsenäänestysten tulokset ovat selvillä. Pirkanmaalla äänestettiin kansanedustajaehdokkaista ja Tampereella puoluekokousedustajista. Äänestys järjestettiin sähköisesti 24.2.–9.3. ja uurnavaalina 13.–16.3.2014.

Oma sijoitukseni oli hyvä molemmissa vaaleissa. Kansanedustajaehdokasvaalissa Pirkanmaalta lohkesi 3. sija 2445 äänellä, ja puoluekokousedustajavaalissa 1. sija 4655 äänellä.

Suuri kiitos kaikille äänestäneille!

Lue lisää »

Avainsanat: SDP, Pirkanmaa, Tampere, Eduskuntavaalit, Puoluekokous

Pirkanmaalaisilla kansanedustajilla velvollisuus vaikuttaa hätäkeskusuudistukseen

Torstai 26.8.2010 klo 22:24 - Sanna Marin

(Julkaistu Aamulehdessä 29.8., Torissa 1.9. ja Tamperelaisessa 25.9.2010)

Kokoomuksen pirkanmaalaiset kansanedustajat lyttäsivät SDP:n esityksen Tampereella sijaitsevan Pirkanmaan hätäkeskuksen säilyttämisestä, uutisoi Aamulehti 26. elokuuta. Vielä maaliskuussa pirkanmaalaiset kokoomuskansanedustajat valittelivat hätäkeskuksen siirtoa Poriin. Muun muassa Arto Satonen kirjoitti maaliskuussa blogissaan, että sisäministeri Anne Holmlundin (kok) tekemälle ratkaisulle on hyvin vaikea löytää järkiperusteita. Muuttuiko kokoomusedustajien mieli vain, koska aloite hätäkeskuksen säilyttämisestä tuli demareilta?

Lue lisää »

Avainsanat: Hätäkeskusuudistus, Pirkanmaa