10 vinkkiä valtuuston johtamiseen

Torstai 17.11.2016 - Sanna Marin

Olen toiminut kuluvan valtuustokauden 2013-2017 Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Alla kymmenen vinkkiäni valtuuston puheenjohtamiseen, jotka on julkaistu myös Demokraatissa.

Lue lisää »

Avainsanat: Tampere, Kaupunginvaltuusto, Sanna Marin

Vaalipäälliköltä: Tasa-arvo tarvitsee puolustajansa

Tiistai 14.4.2015 - Vaalipäällikkö Pirita Ruokonen

Aikuisena olen ymmärtänyt, kuinka hyvä lapsuuteni olikaan. Meidän perheemme ei matkustanut etelän lämpöön, mutta meillä oli lämmin kotona. Meillä ei ollut uusimman trendin mukaisia vaatteita päällä, mutta aina siistit ja puhtaat. En saanut koskaan toivomaani Barbien picnic-autoa, mutta minulla oli leluja. Eikä minun tarvinnut koskaan olla nälissäni. Olen saanut elää turvallisen lapsuuden ja tuntea oloni rakastetuksi. Ja kotona opin, että minulla on mahdollisuus ja vapaus valita, mitä minusta tulee isona. Että minusta voi tulla "ihan mitä vaan".

Lue lisää »

Avainsanat: Eduskuntavaalit 2015, Sanna Marin

Sanna Marin ja Li Andersson keskustelevat vasemmiston tulevaisuudesta 29.1. Tampereella

Torstai 29.1.2015 - Tiedote

Eduskuntavaaleihin on alle 3 kuukautta aikaa. Millaista talouspolitiikkaa Suomessa ja Euroopassa nyt tarvitaan? Onko vasemmistolaiselle vaihtoehdolle tilausta? Entä onko naisille tilaa politiikan huipulla?

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin ja Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson puhuvat taloudesta, tasa-arvosta ja vasemmiston tulevaisuudesta Politiikkaklubin ja Pirkanmaan parhaaksi ry:n järjestämässä Uusi vasemmisto -keskustelutilaisuudessa.

marin_andersson_tilaisuus.jpg

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Sanna Marin, Li Andersson

Täysillä mukaan varapuheenjohtajakisaan!

Tiistai 29.4.2014 - Sanna Marin

Pirkanmaan sosialidemokraattien puoluekokousryhmä asetti minut huhtikuun alussa yksimielisesti ehdokkaakseen Sdp:n johtotehtäviin. Viime sunnuntain kokouksessaan puoluekokousryhmä vahvisti esityksestäni, että lähden tavoittelemaan puolueen varapuheenjohtajan tehtävää.

Lue lisää »

Avainsanat: SDP, Puoluekokous, Pirkanmaa, Sanna Marin

Vuosikertomus 2013

Maanantai 30.12.2013 - Sanna Marin

Uuden valtuustokauden ensimmäinen vuosi on takana. Nyt on hyvä hetki katsoa mennyttä ja avata sitä mitä kaupunginvaltuuston puheenjohtajan vuosi on oikein pitänyt sisällään. Tehdä kaupunkilaisille vuosikertomus ensimmäisestä puheenjohtajavuodestani.

Lue lisää »

Avainsanat: Vuosikertomus, Sanna Marin, Tampere, Valtuusto

Tampereen sosialidemokraatit: Sanna Marin Tampereen valtuuston johtoon

Keskiviikko 9.1.2013 - Tiedote

Tampereen kaupunginvaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi nousee sosialidemokraattien valtuutettu Sanna Marin, 27.  SDP:n Tampereen kunnallisjärjestön edustajisto nimesi keskiviikkona yksimielisesti Marinin ehdokkaakseen valtuuston johtoon seuraavaksi nelivuotiskaudeksi.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Sanna Marin, Kaupunginvaltuusto, SDP