SDP:n Marin: Avioliittolain etenemistä on odotettu

Keskiviikko 10.2.2016 - Tiedote

SDP:n kansanedustaja Sanna Marin on tyytyväinen siitä, että tasa-arvoisen avioliittolain liitännäislait etenevät vihdoin eduskunnan käsittelyyn. Lakien muutokset ovat tänään ensimmäisessä käsittelyssä eduskunnan täysistunnossa. Marin istuu lakivaliokunnassa, joka on antanut mietinnön eduskunnalle asiasta.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tasa-arvoinen avioliittolaki, Lakivaliokunta, Translaki, Äitiyslaki, Eduskunta

SDP:n Marin toivottaa työ- ja oikeusministeri Lindströmin mukaan Pride-kulkueeseen

Torstai 25.6.2015 - Tiedote

SDP:n kansanedustaja, lakivaliokunnan jäsen Sanna Marin on pahoillaan työ- ja oikeusministeri Jari Lindströmin (ps.) ulostulosta koskien tasa-arvoisen avioliittolain eteenpäin viemistä. Marinin mukaan Lindström väistää velvollisuuksiaan ministerinä ja toimii vastoin eduskunnan tahtoa.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tasa-arvoinen avioliittolaki, Jari Lindström, Pride

SDP:n Marin pitää Räsäsen puheita hälyttävinä

Lauantai 29.11.2014 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin pitää Päivi Räsäsenpuheita tasa-arvoisen avioliitolain mahdollisesta kumoamisesta hälyttävinä.  Kristillisdemokraattien puheenjohtaja sanoi tänään puoluevaltuuston kokouksessa Vantaalla, että eduskunnan perjantaina hyväksymä avioliittolain muutos on mahdollista kumota, jos seuraavasta eduskunnasta ja hallituksesta löytyy siihen riittävästi tahtoa.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tasa-arvoinen avioliittolaki, Päivi Räsänen

Demariopiskelijat, Demarinuoret ja Pinkkiruusu: Tasa-arvoisen avioliittolain etenemistä odotettu

Keskiviikko 8.2.2012 - Tiedote

Demariopiskelijat, Demarinuoret ja Sosialidemokraattinen HLBT-yhdistys Pinkkiruusu ovat tyytyväisiä, että avioliittolain uudistus etenee vihdoin eduskunnassa. Puoluerajat ylittävä kansanedustajien ryhmä jätti tänään keskiviikkona lakialoitteen eduskunnan kansliaan tasa arvoisesta avioliittolaista. Lakialoitteen on allekirjoittanut 76 kansanedustajaa seitsemästä eri eduskuntaryhmästä.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tasa-arvoinen avioliittolaki, Demarinuoret

Tasa-arvoista Suomea etsimässä

Torstai 17.11.2011 klo 9:04 - Sanna Marin

”Homojen tanssiminen loukkaa minua henkilökohtaisesti.” kommentoi perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen päätöstään boikotoida Linnan juhlia. Oinosen näkemyksestä voidaan olla montaa mieltä, mutta hänen ja hänen sielunveljiensä ahdasmieliset ajatukset eivät ole tasa-arvoisen Suomen suurin kynnyskivi vaikka vakavasta asenneongelmasta olisikin kyse. Suurin kynnys on todellisuudessa tasa-arvoisen yhteiskunnan harha...

Lue lisää »

Avainsanat: Tasa-arvo, tasa-arvoinen avioliittolaki