SDP:n Marin pitää Räsäsen puheita hälyttävinä

Lauantai 29.11.2014 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin pitää Päivi Räsäsenpuheita tasa-arvoisen avioliitolain mahdollisesta kumoamisesta hälyttävinä.  Kristillisdemokraattien puheenjohtaja sanoi tänään puoluevaltuuston kokouksessa Vantaalla, että eduskunnan perjantaina hyväksymä avioliittolain muutos on mahdollista kumota, jos seuraavasta eduskunnasta ja hallituksesta löytyy siihen riittävästi tahtoa.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tasa-arvoinen avioliittolaki, Päivi Räsänen

Tampereen kaupunginvaltuusto ei vietä tänä vuonna pikkujouluja

Perjantai 7.11.2014 - Tiedote

Tampereen kaupunginvaltuusto ei syö tänä vuonna jouluillallista Raatihuoneella. Sen sijaan valtuusto pitää glögitilaisuuden virastotalolla vuoden viimeisen kokouksen yhteydessä 15. joulukuuta.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Kaupunginvaltuusto

Sanna Marin: SDP ei hyväksy soidensuojeluohjelman jäädyttämistä

Torstai 16.10.2014 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin on tyrmistynyt ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasosen päätöksestä jäädyttää lähes valmis soidensuojeluohjelma. Ohjelma sisältyy hallitusohjelmaan ja sen toteuttamisesta on tehty hallituksen periaatepäätös vuonna 2012.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, SDP, Ympäristö, Sanni Grahn-Laasonen, Soidensuojeluohjelma

SDP:n Marin: Palestiinan tunnustaminen olisi askel oikeaan suuntaan

Tiistai 7.10.2014 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin tyrmää Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan Peter Östmanin jyrkät kannat Israel-Palestiina-kysymyksessä. Räsänen ja Östman tuomitsevat tiedotteissaan kovasanaisesti Ruotsin aikeet Palestiinan valtion tunnustamisesta ja vaativat, ettei Suomi seuraa samalla linjalla.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, SDP, Ulkopolitiikka, Israel, Palestiina, Päivi Räsänen, Peter Östman

SDP:n Marin Vihreiden Niinistölle: Ydinvoima ei ole ainoa tärkeä kysymys hallituksen pöydällä

Tiistai 16.9.2014 - Tiedote

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin on pahoillaan Vihreiden puheenjohtajan Ville Niinistön ilmoituksesta puolueensa erosta hallituksesta, jos hallitus esittää Fennovoiman ydinvoimaluvan muutoksen hyväksymistä.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Energiapolitiikka, Ydinvoima, Ville Niinistö

Sanna Marin: Apulaispormestarien määrää vähennettävä

Perjantai 15.8.2014 - Tiedote 14.8.2014

Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin haluaa vähentää Tampereen kaupungin apulaispormestarien määrää. Tampereella on tällä hetkellä neljä apulaispormestaria. Apulaispormestarit vastaavat tilaajalautakuntien puheenjohtajina palvelujen tilaamisesta omalla toimialallaan.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Apulaispormestarit, Tilaaja-tuottaja-malli

Marin Haglundille: Nato-kysymyksessäkö voi unohtaa hallituksen yhteisen linjan?

Perjantai 8.8.2014 - Tiedote

Puolustusministeri Carl Haglundin (r.) tuorein Suomen Nato-jäsenyyttä kannattava ulostulo Svenska Dagbladetissa (7.8.) ei saa ymmärrystä SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marinilta (sd.). Marin kummeksuu puolustusministeri Haglundin jatkuvia irtiottoja Nato-kysymyksessä.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Nato, Carl Haglund

SDP:n Marin tyytyväinen Tampereen raitiotiehankkeen rahoituksesta

Torstai 19.6.2014 - Tiedote 19.6.2014

SDP:n varapuheenjohtaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin on tyytyväinen hallitusohjelmaneuvottelujen kirjaukseen, jossa tuetaan Tampereen kaupunkiraitiotiehanketta osana alueen liikennejärjestelmän, maankäytön ja tonttipolitiikan kehittämistä. Valtio osallistuu hankkeen suunnittelukustannuksiin sekä hankkeen toteuttamiseen suunnittelun valmistuttua, arvioituaan ensin Tampereen kaupungin ja Tampereen seudun kuntien toimet tonttitarjonnan lisäämisessä ja asuntotuotannossa.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Hallitusohjelmaneuvottelut, Tampere, Raitiotiehanke

SDP:n Marin: Stubb vie Kokoomusta oikealle!

Lauantai 14.6.2014 - Tiedote 14.6.2014

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin onnittelee Alexander Stubbia valinnastaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Marin odottaa, että hallitusyhteistyö sujuu myös uuden puheenjohtajan kanssa.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Kokoomus, Alexander Stubb, Politiikka

Tampereen demarit: Päiväkotien ja koulujen korjausvelka hoidettava viidessä vuodessa

Perjantai 1.11.2013 - Tiedote / Tampereen Sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö ry

Tampereen Sosialidemokraattisen Kunnallisjärjestön edustajiston mielestä Tampereen kaupungin tulee aikaistaa koulujen ja päiväkotien peruskorjauksia. Edustajisto katsoo, että rahat saneerauksiin voidaan irrottaa Tampereen Sähkölaitoksen kaupungille takaisin maksamasta 270 miljoonan euron lainasta. Lisäksi edustajistoa huolestuttavat homeesta aiheutuvat kaupungin julkisten laitosten sisäilmaongelmat.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Sähkölaitos, Sisäilmaongelmat, Homekoulut ja -päiväkodit

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja: Painostuksen kokeminen huolestuttavaa

Torstai 29.8.2013 - Tiedote

Yle Tampere kertoi 12 kaupunginvaltuutetun kokeneen painostusta Rantaväylän tunnelikysymyksessä. Asia selviää aluetoimituksen tekemästä kyselystä, johon vastasi 45 valtuutettua kaupunginvaltuuston 67 valtuutetusta. Painostusta kertoivat kokeneensa sekä tunnelin vastustajat että kannattajat.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Rantaväylä, Valtuusto

Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja: Hallitus kurjistaa kuntien tulopohjaa

Perjantai 22.3.2013 - Tiedote

Hallitus on kehysriihessään 21. maaliskuuta linjannut alentavansa yhteisöveroa 24,5 prosentista 20 prosenttiin. Tämä tarkoittaa kunnille merkittävää tulopohjan heikennystä.

- Käytännössä yhteisöveron alentaminen tarkoittaa noin 250 miljoonan heikennystä kuntien tulopohjaan. Tampereelle näin suuri yhteisöverojen alennus merkitsee karkeasti noin 10 miljoonan euron vuosittaista tulonmenetystä, Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin arvioi.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Kuntatalous, Hallitus, Kehysriihi, Tampere

Tampereen sosialidemokraatit: Sanna Marin Tampereen valtuuston johtoon

Keskiviikko 9.1.2013 - Tiedote

Tampereen kaupunginvaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi nousee sosialidemokraattien valtuutettu Sanna Marin, 27.  SDP:n Tampereen kunnallisjärjestön edustajisto nimesi keskiviikkona yksimielisesti Marinin ehdokkaakseen valtuuston johtoon seuraavaksi nelivuotiskaudeksi.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Sanna Marin, Kaupunginvaltuusto, SDP

Demarinuoret: SDP:n sitouduttava translain uudistamiseen

Maanantai 5.3.2012 klo 11:20 - Tiedote

Demarinuoret ei hyväksy SDP:n puoluehallituksen kantaa translain uudistamisesta. Nykyinen translaki eli laki transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta sisältää vaatimuksen sukupuoltaan korjaavan lisääntymiskyvyttömyydestä ja naimattomuudesta. SDP:n puoluehallitus katsoi, ettei se ole valmis puuttumaan näihin lain sisältämiin ihmisoikeusloukkauksiin.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Translaki, Tasa-arvo, SDP

Demariopiskelijat, Demarinuoret ja Pinkkiruusu: Tasa-arvoisen avioliittolain etenemistä odotettu

Keskiviikko 8.2.2012 - Tiedote

Demariopiskelijat, Demarinuoret ja Sosialidemokraattinen HLBT-yhdistys Pinkkiruusu ovat tyytyväisiä, että avioliittolain uudistus etenee vihdoin eduskunnassa. Puoluerajat ylittävä kansanedustajien ryhmä jätti tänään keskiviikkona lakialoitteen eduskunnan kansliaan tasa arvoisesta avioliittolaista. Lakialoitteen on allekirjoittanut 76 kansanedustajaa seitsemästä eri eduskuntaryhmästä.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tasa-arvoinen avioliittolaki, Demarinuoret

Tampereen Sosialidemokraatit: Investoidaan arkeen ja kaupunkilaisten hyvinvointiin

Lauantai 29.10.2011 klo 14:08 - Tiedote

Tampereen Sosialidemokraatit peräänkuuluttavat kaupungilta vastuullista ja suunnitelmallista investointipolitiikkaa. Suuri osa ensivuoden investointimenoista suunnataan kaupunkilaisten arjen kannalta tärkeisiin kohteisiin kuten koulujen ja muiden tilojen peruskorjauksiin. Nämä investoinnit ovat perusteltuja ja tarpeellisia. Talouden epävarmuuden jatkuessa on kuitenkin syytä tarkastella kriittisesti etenkin suuria satojen miljoonien hintaisia yksittäisiä investointihakkeita. Näiden toteuttaminen päällekkäisesti ilman kunnollista investointisuunnittelua on vastuullisen taloudenhoidon näkökulmasta kestämätöntä.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Tampere, Investoinnit, Talous

Demarinuoret: Kirkko irti valtiosta

Maanantai 25.10.2010 klo 19:18 - Tiedote

Demarinuoret vaatii, että kirkko on erotettava valtiosta. Järjestön mielestä maailmankatsomus ja uskonnollisuus ovat yksityisasioita. Yhdelläkään kirkkokunnalla ei pitäisi olla yhteiskunnallista tai taloudellista etuoikeutta muihin nähden.

Lue lisää »

Avainsanat: Tiedote, Demarinuoret, Kirkko, Uskonto

« Uudemmat kirjoitukset